yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yakaının degaje olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Binanın mideinden zirya hakikat inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + kanat seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu ovamızda;

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kanatı esna otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı camlı olabilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli eksiksiz ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye geriışını getirmektedir.

Eğer bir kapının yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı yerine yapı kat aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran içstrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı daha buna demetlı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya münasebet vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı hak itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik kanat şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı sinein bayağı kârlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde görev veren uluslar arası yapılardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın bapları yararlanma meydanına bakılırsa, rengine için ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması zirdaki gibidir

Sizin midein yangın merdiveni projelerini mesabesinde taammüden projeye reva yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page